The Owner

Hi. Assalamualaikum !

Salam Perkenalan. Nama diberi Nur Nabilah Az-zahraa. Nama ini telah diberi oleh Ibu , Ayah dan Nenek saya. Menetap di Kapar , Klang , Selangor , Malaysia , Bumi Allah. Berumur 15 tahun pada 2014 dan telah berjaya menjawab soalan soalan pt3 yang gempakzz punya soalan. Digelar "Nabilah , Nabilah Black Purple , Zara , Bel bala bel , Azzahra , Nabilot , Bel , Bella" Banyak jugak gelaran member bagi tapi korang boleh panggil Nabilah je ok !

Saya mencelikkan mata saya pada 11 Mei 1999.Jangan lupa bagi hadiah kat saya :p Saya merupakan anak jati Selangor yang tinggal di Malaysia.Mempunyai darah campuran Arab yang diwarisi dari Abah saya , Mohamed Sharfudeen Bin Shahfi Mohd.Meminati warna purple yang teramat sangat sampai orang panggil Nabilah Black Purple. Black tu sebab muka masa sekolah rendah dulu hitam legam tahap kaf lam ya nga.
Mula berbloging sejak berumur 12 tahun iaitu pada tahun 2011 sehingga kini. Sering menghilangkan diri dan melupakan blog kerana sibuk dengan dunia luar tapi insyallah lepas ni dah tak tinggalkan kot. Insyaallah. Saya merupakan seorang bisnes women gitu. Menjual tudung , pakaian dan kasut. Boleh lawat HijabsterStyle kalau nak tahu lebih banyak pasal bisness saya ya ! ok Itu sahaja mengenai saya !

 aku_nabilah99@ymail.com 
No comments: