Segment Selamat Datang 2012, Dan selamat tinggal 2011

 hye korang smue !! hari nie nabilah nak join 
segmen ke-2 dalam tahun 2012 !!
nabilah nak masok segmen nie smate2 
nak tengok ibu nabilah senyum...
klaw korang nak join jugak ...
klik pade gamba tu ye !!
setiap segmen mestilah ade syaratkan ??
segmen nie pon ade syarat2 nye taw...!!
jom tengok dkad bwah nie !!

Syarat dan Peraturan segment ini ialah
1. letak banner dan link kan kepada entry segment Segment Selamat Datang 2012, Dan selamat tinggal 2011
2. tag 11 orang untuk Join Segment  Segment Selamat Datang 2012, Dan selamat tinggal 2011
3. Nyatakan 11 perkara yang mengembirakan/menyeronokkan Anda Tahun ini..
4. Nyatakan 11 perkara yang Menyedihkan/tidak menyeronokkan  Anda Tahun ini.
5. Nyatakan 11 azam and tahun lepas, (buat plot tercapai ke tidak azam tersebut)
6. Buat 1 cerita yang menarik yang berlaku pada 2011..
7. Nyatakan perasaan anda meninggalkan tahun 2011
simple je...

then letak url  segment entry  korang kat ruangan comment kat bawah ni.. 
saya akan pilih 11 orang perserta bertuah..
ni bukan cabutan bertuah tau!
sy akan adili  dengan entry siape yang paling best bercerita pengalaman 2011 die!
ok? ok ciiiigiuu...

korang smue da bace syarat2 nye ??
nabilah nak start nie ...
klaw nak taw bce ...klaw tak nak taw 
pegi maen jauh2 ~ hehehe ~

PERKARA MENYERONOKKAN TAHUN 2011 !! YEAH !!
Bercuti dkad CHERATING & PD ...
Dpat endseset baru 
Mempunyai Cikgu2 yg baik ...
Mempunyai kawan2 yg sporting 
Dapat mewakili kelas untuk sukan bola jaring !!
Pegi rombongan FREE dgan kawan dan cikgu2...
Dpat blaja sesuatu yang baru di blogger...
Mempunyai rmai adik angkat yang sudi menolong ketika susah ..
SCHOOL ATTACK dtang skolah ....
dpat jadi penolong kapten rumah kuning !!
Memasuki acara nyanyian bahasa inggeris ..

Perkara yang tidak menyeronokkan tahun 2011 !! 

terpaksa keluar daripade pertandingan nasyid !!
kalah acara nyanyian bahasa inggeris...
barang skola slalu kene curi ...
terpaksa keluar dari skola kebangsaan ...(da tue )
kehilangan handphone yg nabilah sayang !!
Gadoh dengan BFF ...
kene marah dengan cikgu...
abah selalu balik lambat
kena denda sbb tak bawak buku ...
kehilangan seseorang dlam idop (tak pe2)
kena ejak dgan kawan2...
slalu gado dgan adek ...

azam 2011 ...!!

Khatam alquraan (tercapai)
5A Dalam UPSR (tak tercapai)
Mumtaz Dalam PSRA (tercapai)
Mendapat Nombor 1 dlam klazz (tak tercapai)
Blaja bersungguh2(tercapai)
Aktif dalam kokurikulum (tak tercapai)
Kumpul sijil banyak2(tercapai)
membuat blogger baru (tercapai)
blaja memasak (tak tercapai )
memasuki asrama ( tak tercapai )
blaja naik motor ( tak tercapai )

Ape yang berlaku pade tahun 2011
errr....banyak perkara yang best pade tahun 2011..
dpat masok tu...dpat jdy nie ..
mmg best la ...tpy ade jugak yg tak best mase tahun 2011..
kdang2 kene mrah...kdang2 kene ejek...
mcam2 la..tpy nie smue mmg telah ditakdirkan....
so....terima aje la dgan redha !!


Perasaan saye meninggalkan tahun 2011...
oke perasaan nabilah sangad sedih sebab banyak perkare
best yang berlaku pade tahun 2011
tpy bile difikir2 kan balik...lagy best dpat tinggalkan 2011
ye la..x kena ejek...dpat kwan baru...
btol tak ??hehehe~
nabilah mmg seorang yg pelik klaw korang nak taw...
kejap sedih...kejap heppy..
hehehe :)


Nabilah nak tag :
mizan
yana
kak kema
intan
kak haz
nabilah
Nana
Dalia
Nik
Fadlin
Rahmat

3 comments:

ruby sarip said...

haha.. thanks for join segmen akak..
ramai betul yer beli hanphone baru tahun ni..
good luck!

Nur Nabilah said...

@ruby sarip
akak !! tolong lah ye akak ...nabilah mmg arap sngad nabilah mnang !!
nabilah lakukan nie smue smate2 untok ibu nabilah...

Inee said...

good luck buat nabilah..

nabilah ditag di sini

http://niniedahbig.blogspot.com/2012/01/2-giveaway-1st-cik-violet.html

sila lah join utk berikan sokongan..