Change


macaronšŸ˜Š | via Tumblr

Hi. Assalamualaikum readers. Dah lama juga tak meng'upgrade' blog ni. Jadi macam biasa bila dah kembali ni tangan mula lah gatal nak cuba code code baru ni. Memang tak reti duduk diam betul tangannya ni. Kalau korang blogwalking ke tiba tiba ada bahagian yang senget sebelah tu maksudnya tengah ubah suai lah tu. Semalam ada orang tanya bila nak start buat tempahan balik. Jawapannya tidak diketahui lagi. Mungkin dalam masa terdekat. Mungkin je lah. Kalau tutorial pula Nabilah akan buat sambil mengedit blog ni ok. Freebies pun sama juga. Ok lah Thats All.

No comments: