Segmen " Jom jadi sahabat! " By Hana.




Hai and Assalamualaikum readers. Hehehe tadi dah join giveaway. Sekarang kita join segmen lah pulak. Moh le kita beramai ramai meriahkan segmen ni ya ! Ok dalam segmen ni ada syarat kena tulis 10 fact and 3 Tabiat buruk Nabilah. Opps korang baca je lah ya hahaha.

10 FACTS 

1. Hobi Nabilah of course makan sepanjang hari 
2. Suka kucing sangat sangat
3. Fav colour is purple 
4. Suka main dengan budak budak
5. Kalau dah selfie tu memang tak boleh berhenti
6. Tak suka pakai make up sebab rimas
7. Tak minat korea tapi tahu perkembangan diaorang
8. Suka berfesyen tapi bukan make up
9. Suka menyanyi dan menari 
10.Suka sangat pergi mall walaupun tak ada duit hahaha

3 TABIAT BURUK

1. Suka berangan dalam kelas lepastu buat muka acah acah tengah semangat belajar bila cikgu pandang
2. Suka menyanyi dalam bilik air lepastu jiran sebelah suka perli kata sedapnya suara konon
3. Kalau makan mesti tumpah dan comot. I don't know why dah cuba tak makan tumpah and comot tapi hasilnya alahai hampeh !





4 comments:

Mizz'strawery Smile said...

Assalamualaikum! Holla kak Nabila.Tenkiuu sebb sudi menjoinkan diri :D Wahh! banyak persamaanlah pasal fakta tu.Lagi2 tabiat buruk semuaa sama >< Hehehe jom Bw kat sini http://cicihana.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-jom-jadi-sahabat.html

Mizz'strawery Smile said...
This comment has been removed by the author.
Mizz'strawery Smile said...

Assalamualaikum! Hye kak Nabila! ^^ SalamJumaat :) Terima kasih sekali lagi sebb join.
Jom pergi web ni -> http://cicihana.blogspot.com/2014/12/special-entri-kepada-peserta-segmen-hana.html *Psstt!! ada special entry untuk semua peserta :)

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html