Jom Vote Kak Lyssa Faizureen !

Salam korang mesti kenal Lyssa, blogger famous almos hehehe, ok lah ni nabilah nak ajak korang support and vote untuk lyssa dengan cara jom baca bawah ini ok, tak susah mana ok just nak kena rajin sahaja

1. korang pergi link ini -> http://www.eh.com.my/levis-curve-id-blogger-award-undi
2. Sila Klik -> LOGIN HERE

3. Dah klik korang kena register dulu baru boleh vote

4. Dah klik korang follow step dan isi semua yang disuruh then korang akan check email, klik activation link
5. Dah tu koranglogin balik, kemudian korang search nama 'Lyssa'
6. Pastu korang scroll bawah sikit dan vote lysaa, esok nye pun vote lagi lah ok.
7. Rajin rajin kan diri anda semua.

Sekian Terima Kasih ~

1 comment:

sare ared said...

vote vote !

http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

selamat menyambut bulan ramadan ^_^'

singgah sini sambil follow u '