Tutorial : Cara Share Iklan Di Says.com

Hai.Selamat Malam ^^

Hari ni Nabilah nak buat Tutorial tentang says.Ada request daripada seorang kakak comel ni.Ini request dia :

Macam mana nak share iklan di says.com

1.korang kena ada account Says.com , kalau tak ada boleh rujuk di sini -----> http://online-story-mory.blogspot.com/2012/06/tutorial-cara-mendaftar-sayscom.html 

2.Bukak Says.com korang macam biasa.Klik Bahagian Special :



3.Iklan yang complete dah tak boleh guna.Abaikan klik iklan yang ada tulis Day Left sahaja :

4.Dah klik iklan yang ada tulis Day Left ? nanti dia akan keluar macam bawah nie kan ? klik pada Share with Facebook.


5.Tekan yang ini juga.


6.Nanti dia akan keluar lagi satu page.Yang dikotakkan itu terletaknya link korang.


7. Yeay ! Dah dapat Link !
   Kalau tak faham sila komen ^^ 
Siapa dah faham ?  KLIK SINI sebagai tanda terima kasih ^^

2 comments:

sheera aya said...

hey. thank you very much. skrg says dah lain sikit kan. tu yg mcm gelabah sebab lain drpd tutorial. :). btw ty. :)

Nur Nabilah said...

Most Welcome Kak ^^