Tutorial : Cara Mendaftar Says.com

hye korang smue , hari nie Nabilah nak buat Tutorial : Cara Mendaftar Says.com , sebelum tu .. Korang tau tak Says.com nie ape ? oke Says.com nie macam churp-churp jugak , klik link duit masuk , Klik link duit masuk .... Cuma Says.com ade beberapa perbezaan , nak tau ? Jom tgok kat bawah niee :


Kelebihan Says.com


1. Earning cepat naik 


Says.com nie , earning memang cepat naik berbanding churp-churp.Klaw churp-churp , sekali Klik biasa nye RM 0.20 kan ? Klaw Says.com antara RM 0.20 - RM 0.40 .. tu yang best tu !


2. Bayaran Melalui Online Banking !



Apabila korang dah cukup jumlah minimum yang ditetapkan iaitu RM 50 , korang boleh cashout earning korang tu . Pihak Says akan memproses wang korang and akan dikreditkan masuk ke account bank korang . Bagi budak-budak bawah umur pun boleh join kalau nak , tapi mesti minta izin ibu bapa terlebih dahulu lah sebab ianya memerlukan no akaun bank . Tau ? Tau ?


ade sesiape berminat ? oke Jom kite Daftar ! Cepat-cepat lagi bagus , lgy cepat laa , earning nak naikkan ?
KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR

Lepas tu , ada macam giveaway kan ? korang tick sepuluh hadiah yang menarikk . then , scrol bawah sikit ade create new account kan ? okey , Klik situ ! Log in la facebook korang , Lepas tu tekan Add To Facebook :)

Lepas tu , korang scrol bawah skalie .. nnty ade   View More Social Recommendations ! hah ! Klik benda alah tuu :D




nanty dye keluar macam nie kan ?


*Klik Untuk Pembesaran*

hah , korang sepatutnye mengiklankan yang Nabilah bulatkan tu , maksodye yang ada tulis COMPLETED  korang tak payah iklankan ...

Macam Mana Nak Share Iklan/Dapatkan Link

senang je , korang Klik iklan mana yang korang suka , then akan keluar link macam nie :

GENERATE MY UNIQUE URL  <<----  (Klik kat bahagian ini)  dan akan keluar link korang.

http://nabilahblackpurple.says.com/recommendations/julies-blog-2


hah ! macam mana menarik takk ? Klaw nak Join Klik sini , senang Kata Gerenti Tak Rugi :D 

Jom Join 

2 comments:

sheera aya said...

awak, takde pun keluar yg generate my unique url.ade kua yg share melalui fb, twitter tu je..

Nur Nabilah said...

Sekarang says dah baru nanti saya update tutorial yang nie ye ^^