Blog Sudah Berhabuk

Assalamualaikum ^^
Hye , rindu Nabilah tak ? sorry lah berhabuk sikit blog nie , bau pun dah hapak.maklum lah sibuk belajar.

Nabilah nak mintak maaf sangat-sangat kepada yang request tutorial.Maaf , sebab tak buat lagi tutorial nya.sibuk sikit.Tapi , apa-apa pun Nabilah akan buat jugak Tutorial yang korang request.



So , mulai hari ini Nabilah akan sapu semua habuk yang tersisa dekat blog ini dengan menggunakan penyapu kat atas tu.Biar bersih sikit.

Insyaalah , Nabilah akan berkhidmat kembali sebagai blogger mulai hari ini.so , korang jangan lupa singgah blog ini.

Giveaway ? Buat setakat ini , Nabilah belum terbuka hati untuk buat giveaway kali kedua.Tapi insyaalah , bulan 5 nanti Nabilah akan buat giveaway sempena birthday Nabilah.

Last sekali , Nabilah nak buat ruang 'LINKIES' tapi tak tahu , nak letak link blog siapa.so , siapa yang rasa berminat , boleh tinggalkan link disini.Tapi ada beberapa Syarat.

1. Letak Link blog Nabilah dekat bahagian 'LINKIES' korang.
2. Kalau korang remove Nabilah daripada 'LINKIES' korang , secara umumnya Nabilah akan remove korang jugak.
3.Itu je syaratnya.Siapa berminat kasi link dekat ruang komen ini.


1 comment:

Mohd Zuhri said...

hahahh saja jenjalan kt blog ni haha :P