Ina 1st Giveaway

Assalamualaikum ^^


Hari nie Nabilah join satu GA yang bertajuk 'Ina 1st Giveaway' nak join jugak ? macam biasa , klik banner di atas.Tamat : 7.1.2013.Maklumat lanjut klik pada banner.Tag :

7 comments:

Nik Ainaa said...

terima kasih sudi join. oh ya, fasal ada salah satu page tak dapat dikesan tu.. ini dia link twitternya. sorry ya, tersilap link. follow tau https://twitter.com/heyzulaikhaa

Sitidotshahira said...

Salam :) dari GA yang same . gudluck ^^


http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/12/ina-1st-giveaway.html

siti fatima Arifin said...

Hello blogger...

Come from same GA. Good Luck and hapy near year.

Follow U....

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/ina-1st-giveaway.html

AliaY said...

Hello. Came from the same GA. Good luck, kay ;) Following :3

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

yatt dri GA y sama...done follow awk...

amy sahaje said...

slm,sy dri segmen yg sama
dah follow sambil bw kat sini.

follow + bw me back ?

Nik Ainaa said...

Hai awak! datang nak buat spotcheck peserta Ina 1st Giveaway yg telah tamat jam 12 tengah hari tadi. sila ke blog saya untuk lihat update terkini di blog saya tentang GA ini :)

http://nikainaa.blogspot.com/2013/01/tamat-ina-1st-giveaway.html