Crush.


♥ Dı ßΔwZ ♥ (_Maarriiz_) på Twitter

Assalamualaikum.Wahahahahahha , akhirnya dapat jugak Nabilah update blog.setelah sebulan lamanya terpaksa dipisahkan.akhirnya dapat bukak jugak diary yang dah busuk ni.Hari ini Nabilah nak cerita pasal crush.'Choyy , crush.' Crush ? Apa tu ? Crush bermaksud orang yang kita suka dalam diam.Eh ? Eh ? Bila nak start ni ? Hahahahahaha.Ceritanya macam ni , Nabilah kenal budak ni dari Facebook.Dia selalu tegur Nabilah.Kalau Nabilah dalam masalah dia mesti selalu ada untuk dengar masalah Nabilah.Budak ni bawah umur dari Nabilah , beza setahun.Beza setahun ? Macam teruk je suka dengan budak tak matang kan ? Tapi nak buat macam mana hati kita tak boleh nak tipu kan ? Hari tu pernah lah nampak dia masa nak balik sekolah.Tak hensem pun sebenarnya tapi Nabilah bukan jenis yang tengok pada keHENSEMan seseorang ya , Nabilah tengok pada keJUJURan.Sebenarnya nak ambil dia jadi adik angkat tapi malu lah nak cakap.

Ulzzang | via Facebook

Makin lama perasaan tu makin hilang dan hilang.Alhamdulillah , Dapat jugak jauhi Zina Hati yang makin berleluasa.Sebenarnya , Nabilah malas nak fikir pasal couple semua tu sebab rasa macam buang masa je.Baik belajar kan ? Daripada kita fikir pasal bf , crush.Belajar punya Belajar akhirnya lupa juga pasal crush yang tak matang tadi tu.Normal lah tu kan ada crush semua tu.Dah remaja gitu :3 Tapi yang paling lawak boleh pulak suka kat form 1 ? Ya Allah , Kelakarnya lah bila ingat balik.Hahahahahahaha.Tapi itu semua dulu , sekarang dah tak ada crush dah.Siapa nak jadi crush Nabilah kena isi borang ? Nak tak ? Hahahahahaha.k,Gurau.Setakat itu sahajalah cerita saya yang pelik ini.Terima Kasih sudi baca.Selamat Malam Semua ^^

2 comments:

Aisha Fauzi said...

Hye bw sini. Jom singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik #AdaGiveawayForKpoppers Ada hadiah teddy bear besar ada hadiah dress dari softly shop ! http://twinkleeestar.blogspot.com

Amirah Mardhiah said...

http://princesspoyo.blogspot.com/
Cer tengok