Tutorial : Edit Html Versi Baru (1)


*-* | via Facebook

Assalamualaikum.Semalam Nabilah bukak Ask.Fm tiba-tiba jumpa soalan yang berbunyi seperti dibawah.



1.Klik Dropdown seperti gambar dibawah


2.Bila dah klik Dropdown tadi nanti dia akan keluar macam ni kan ?


3.Tulisan Biru tu coding Edit Html korang.
4.So , bila korang dah klik semua dropdown a.k.a anak panah bentuk segitiga tu , boleh lah korang edit template korang seperti biasa.




4 comments:

syahirah shahnun said...

thanxx 4 the infoo :)
follow me my dear.. i'm newbiee . .

nur zulfa said...

salam nabila guna classic tamplate ke tamplate biasa..sya gna classic tamplate and sye gna blogskin.sye nak tnya macam mna nak ubah gna nma sndiri..sye x taula..pening kepala sye.yg tutorials nabila ni sye tak faham..tutorials yg nbila update nie untuk pengguna tamplate jenis apa eh?tolong balas eh? hehehe..

Zara Nabilah said...

@syahirah shahnun welcome ! ok dear :)

Zara Nabilah said...

@nur zulfa no saya tak guna classic template. ini tamplete biasa.