ILYSM

Miss Zeit

assalamualaikum

korang tau kan ape maksod ILYSM ? tak tau ? tipu arr -,- ! maksod nye I Love You Soo Much <3 .. tapi jgan salah paham .. Nabilah bukan nak cerita pasal boyfie Nabilah /cehmacamlahade\ tapi ade la kene mengena dgan 'love' .., Straight to the point ! Nabilah nak cerita kenape Nabilah tak de boyfie ... oke .. nak tau takk ? klaw nak tau bace , klaw tak nak bla ! /kidding\ 

Memang Benci Dengan Kapel !

macam mane la Nabilah nak ade boyfie kan ? tgokk la , Nabilah mmg benci gilewr dengan Kapel ... Memang benci Gilewr !

Tak layan laa , budak jalanan !

Memang Nabilah tak akan layan budak yang mintak kapel kat Facebook ! Dia ingat cinta muka buku ke ? Kalaw , budakk mintak kapel 'Face To Face' pon Nabilah tak kan layan .., patotla tak de boyfie kan ?

Sangat Memilih 
Nabilah meman kuat memilih ! klaw dye nak jadi boyfie Nabilah , dye kene jadi seorang yang baikk dulu .. baru Nabilah terima /maybee?\


Pade pendapat Nabilah , Kapel tak penting ... ape yang penting iyelah Agama kite :) kalaw kite ade boyfiee skalie pon .., Dyeowg bukan bole slamatkn kite mase kat padang mahsyar nanti kan ? sooo , itu pendapat Nabilah tak tau la korangg ?  kk , laa papai nakk tido :)







4 comments:

SakuraAya said...

jgn benci sgt taw.. nnt dya yg first dpt pakwe dulu... :P akak doa an nabilah dpt yg terbaik...

Nur Nabilah said...

hahahaha ,

gadis tinggi lampai :) said...

mari sertai GA dari iena Eliena :)

http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

dah join jgn lupa tempek nama ziela ya dan beritahu ziela di ruangan comment link tu ^^ terima kasih awak :")

Nur Nabilah said...

oke :)