Siapa Yang Promote akan Dapat ?!

Assalamualaikum :) Entry nie khas untuk Peserta Contest Blog Saya Superb Cun !Sape belom Join , Cepat Join ! KLIK SINI untuk join .. okey , untuk sesiape yang mempromote Contest Blog Saya Superb Cun , dye akan dapat hadiah istimewa , nak tau ape ? Jom tgok kat bawah nie :


Sape yang Promote Contest nie akan dapat 

-
-
-
-
-
-
-


Rehat Bersama KitKat
-
-
-
-
-
-
-
-



sehelai tudung dari Tudung Lovely Strawberry 

Korang cepat-cepat lah promote ye ! Tak kisah la korang nak promote kat mane-2 pun . Kat group FB ke , blogwalking sambil suruh orang join GA ni ke . Letak Banner kat sidebar ke . Lagi banyak korang buat orang datang ke blog ni , lagi banyak la peluang korang nak menang .


Saya akan Pilih melalui stats untuk bahagian nie :)


11 comments:

@Nurul_Aini said...

mcm mne sis nk taw yg dia promote ke tak?

Nur Nabilah said...

saye akan check Blog and Fb dye :)

Farhani said...

ok! InsyaAllah ^_^ Hanya utk menang hadiah je.. Hehe

Nur Nabilah said...

hope berjaya :)

D' Black Writer said...

Hehe. Ini link FB saya:

http://www.facebook.com/storyismylife

:3

vendettatraveller said...

harap-harap berjaya ^^ hee

Nur Nabilah said...

D'black : oke Nabilah akan chek it :)

nadhirah salsabilla said...

ini link fb & blog sy :)
https://www.facebook.com/lovelaughpunya

http://dhirahsalsabilla.blogspot.com/2012/05/contest-blog-saya-superb-cun

Fara Tasya said...

Link Fb: http://www.facebook.com/faranatasya.razali

Link blog: http://faratasyadiary.blogspot.com/

Atirah ★ said...

Ehh , macam kenal je ayat ni "Korang cepat-cepat lah promote ye ! Tak kisah la korang nak promote kat mane-2 pun . Kat group FB ke , blogwalking sambil suruh orang join GA ni ke . Letak Banner kat sidebar ke . Lagi banyak korang buat orang datang ke blog ni , lagi banyak la peluang korang nak menang "

copy ayt sy erh ? serius , 100% same . hihi , takpe-2 :)

Nur Nabilah said...

Athirah : a'ahh , tak tau nakk buad ayat copy laa ayat awokk :) sorry tau :)