Facebook Menjadi Gila

heart me

Assalamualaikum.Lama betul tak update blog kan ? sorry lah.Busy sikit.Hari nie Nabilah rungsing , pening , semua ada.nak tau kenapa ? 


Tak tau lah kenapa , bukak facebook pagi tadi.Tiba-tiba jadi macam atas nie.Orang lain tak pulak ? tu lah yang lagi pelik tu.Tiba-tiba dia downgrade pulak dah.sabar je lah.Templete ntah macam mana ntah Facebook nie bagi.kalau cantik tak apa lah jugak.Haishh , dah lah Nabilah memang malas nak online Facebook sekarang nie.Lagi dia buat macam nie ? memang tak ada maknanya nak bukak dah.sakit hati betul.So , sekarang ni Nabilah tengah berusaha mengembalikan facebook Nabilah kepada asal.
Korang kalau tau macam mana nak buang benda nie , ajar lah Nabilah eah ? Tak baik kedekut ilmu tau.Allah tak suka.Buat setakat nie mungkin Nabilah akan MENGHILANGKAN DIRI dari dunia facebook dan MENGAKTIFKAN DIRI ke dunia twitter.So kalau korang nak tanya apa-apa ke.boleh tanya kat twitter okey ? Setakat itu sahaja lah.

Tolong Nabilah Buang Benda Alah nie.Pleasee :')

1 comment:

Nur Adila said...

Fb sekarang ni dah pelik-pelik