Jom Exchange Links



Assalamualaikum dan selamat pagi.Korang perasan tak dekat bahagian Navigation Nabilah ada satu perkataan 'Linkies'.sebelum ni,bila korang tekan dia akan keluar 'Eror' kan ? Tapi sekarang bila korang tekan akan keluar nama blogger yang comel.Nama blogger yang comel ? Nama sesiapa pun tak ada lagi.sorang pun tak ada.So,Nabilah tengah cari orang yang nak Exchange Links dengan Nabilah.Korang nak exchanged links tak ? tapi ada beberapa syarat lah.Syaratnya seperti dibawah ini.


2 syarat je kan ? So , siapa rasa berminat nak exchange links dengan Nabilah boleh letak nama Nabilah dulu.

NAME :  URL : 

Dah letak nama Nabilah ? sekarang giliran korang pulak. Comment dekat bawah ni link blog korang ya ! Atau pun korang boleh Inbox Nabilah on Facebook or Twitter


AMARAN Jangan letak dekat chatbox ! Nanti takut tak terbaca.

2 comments:

Sulyanie Ghazali said...

done put your link blog dkt linkies saya :)

http://onlybeyoungonce.blogspot.com/

Syafiqah Rosli said...

Done letak your link dekat blog saya.
Letak link saya pulak kay :
citeridopku.blogspot.com