Proses Perubahan Wajah


 (7) love | Tumblr 

Assalamualaikum.Change , Change and Change Again ! Apa yang akan berubah ? Template blog ini akan berubah.Hahahahaha.*okey , tak lawak* Tapi Template ini dalam Proses Perubahan sebab tu lah korang tengok macam hodoh semacam.Nanti bila dah siap , Baru lah lawa.Insyaallah , dalam masa terdekat ni Nabilah cuba siapkan template blog Nabilah ni.Paling lambat pun seminggu siap.Paling cepat sehari.Tapi disebabkan hari ni dan esok Nabilah sibuk membuat kerja sekolah.Jawapannya minggu depan lah siap template ni -_- Okey , Just wait ye ? Okey lah , nak bagitau itu je.Bye , Assalamualaikum.

5 comments:

SHaeezah said...

cantik nya :D

Nur Nabilah said...

@SHaeezah Hah ye ke ? Terima Kasih.Terharu :')

Aku Me said...

ok la ni..huhu..nice blog..

Ferdaus Mohd Othman said...

http://marinecollagen6575.blogspot.com/2013/04/pentingnya-serat-di-dalam-makanan-kita.html

Maisarah Izenswee said...

hai sy dh follow blog awk nie ,,cute lah!follow la balik ye :)cheese!