Contest Sweet Smile by Yaya & Dija

Assalamualaikum ^^
Lama jugak Nabilah tak update blog nie kan ? so , hari nie Nabilah nak join satu contest.Nak tau contest ape ? baca sampai habis.

Korang nak join jugak ? Tak tau macam mana nak join ? korang klik aje pada banner tu dan penuhi syarat yang ditetapkan.senang kan ? Kalau tak nak tekan banner atas tu boleh TEKAN SINI.Masa untuk tunjuk gambar.*jangan gelak tau.



Sebenarnya nak letak gambar lain tapi mana ntah gambar tu.Gambar mana-mana pun okey je.Asalkan gambar kan ? Eh,ingat kalau nak join KLIK SINI



4 comments:

aeka mnsr said...

Saya ada tag awak dlm post Fivers Hijabis Giveaway by MV , otw nak post ni , nnt tngok lah ya ?

Yaya Hatsumi said...

Comel je ;) Thanks join. Goodluck! ^^

Norvanida said...

Wow ! Nice picture :3 Good luck ^_^ Saya pun join jugak

http://norvanida.blogspot.com/2012/12/contest-sweet-smile-by-yaya-dija.html

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Nice picture, good luck ! ;)
http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2012/12/contest-sweet-smile-by-yaya-dija.html