Sponsor Of Me

Assalamualaikum ^^
Korang nak buat Giveaway/Contest/Segmen tapi tak ada sponsor ? Jangan risau.Nabilah boleh sponsor.Macam mana caranya ? senang je.

1.Pilih Barang DISINI
2.Inbox Nabilah di Facebook
3.Dalam Inbox korang wajib ada :

        -Nama Giveaway/Contest/Segmen
        -Tarikh Mula
        -Tarikh Tutup
        -Barang yang dipilih
        -Link blog korang

senang je kan ? kalau barang dah habis.Korang terpaksalah pilih Hadiah yang lain.Siapa cepat Dia dapat.So , cepat-cepat lah inbox Nabilah.Jangan lambat , nanti tak dapat.

3 comments:

Farra Izzaty said...

Hai tuan blog :) fara ada buat segmen taw :) jemput join yaa
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

MiMinHo said...

dah hntr kt inbox :)

Fatin Nabila said...

Saya nak awak sponsor. Tapi, tak boleh hantar PM kat awak. Saya pakai tab sekarang ni. Esok saya kasi detail. Jagakan yang dompet yang ada gambar duck tuh tau. Kalau dah di ambil orang saya nak yang keychain hello kitty.